2023

24-12-2023

Het (bijna) afgelopen jaar was er eentje met zeer vele gezichten. Voor veel mensen duurde de angst van vorige jaren helaas nog voort en gingen zelfs voor nog een prik. Anderen zagen dat, ondanks de spuit, velen alsnog vaak de griep/corona kregen.

Ook was er dit jaar wederom veel oversterfte en grote getalen van onverwachts overlijden, of ‘onverklaarbaar’ zeer ernstig ziek worden   En ook, net als vorig jaar, sneuvelden weer vele sporters op het veld of artiesten op de bühne.

Steeds meer mensen zien ook de vliegtuigen in de lucht, die geen gewone condensstrepen achterlaten maar rasters in de lucht trekken, waardoor de lucht potdicht zit voor een halve/vaak hele dag. (De zgn chemtrails) Vaak valt er daarna dan een soort van regen uit, die terrassen, overkappingen, auto’s etc bevuilen met een vreemd soort druppels, smurrie en/of stank.

De oorlogen (gecreëerd of niet gecreëerd) in verschillende landen bleven maar doorgaan en de stroom vluchtelingen hield niet op. Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat iedereen die het nodig heeft geholpen moet worden maar als je in bijv Ter Apel een E-bike krijgt omdat ze dan tenminste stoppen met de fietsen van de Nederlanders te stelen, dan…

En dan waren er ook nog de verkiezingen…
Na het bijna fatale beleid van 13 jaar Rutte, is Nederland er in ieder geval over eens dat er iets moet veranderen. Of dat dan Wilders, BBB en …(vul zelf maar iemand in) moet zijn, is nog de vraag maar dat er iets moet gebeuren is velen toch wel duidelijk.

Laten we hopen dat er meer positiviteit op ons pad komt in het nieuwe jaar en dat ook steeds meer mensen bewust worden van wat er gaande is. Want hoe meer mensen dit gaan zien en/of voelen, des te sneller komt er uiteindelijk die positieve verandering.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een inspirerend en vooral gezond 2024!

Liefs, Monique ❤️