Goed nieuws!

Iedereen bedankt voor de donaties die ik heb mogen ontvangen van jullie. Superlief! Zo blij hiermee.

Na verschillende afwijzingen van de gemeente op de brieven/mails die Mary-Lou van Stg. MEE naar ze gestuurd heeft, reageerden ze positief op haar verzoek om een huisbezoek af te leggen. Mary-Lou vond dat zij zich een beter beeld van mij en de situatie zouden kunnen vormen na een persoonlijk gesprek met mij.

Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en ik moet zeggen dit voelde heel ontspannen. Vooral ook door de aandacht die Duvelke opeiste aan het begin ervan, wat het ijs al een beetje deed breken bij de dames van de gemeente.
Na het doen van mijn verhaal en extra uitleg waarom dit voor mij zo belangrijk is (zoals eerder beschreven in DUBBEL https://msnatuurlijknatuurlijkms.nl/doneeractie/….) en het stellen van vragen hunnerzijds, gaven zij aan zich te zullen beraden en mij over enige tijd te berichten over de uitkomst hiervan.

Na de voorjaarsvakantie van Mary-Lou heeft ze opnieuw contact opgenomen met ze, omdat we nog niks vernomen hadden en in dat gesprek werd er aangegeven dat, als ik afstand zou doen van mijn te verrijden Omnibuzz budget de komende zeven jaar, dit bedrag mag/kan inzetten bij de aanschaf en aanpassing van mijn EIGEN BUSJE!!!!!

Dit betekent dat we nu op zoek kunnen naar een geschikt vervoermiddel en dan mijn uitstapjes kunnen beginnen.

Ik ben zo blij en zo dankbaar dat het, mede dankzij de bijdragen van jullie allen gelukt is
GEWELDIG!!!