2023 in zicht..

Alweer een jaar bijna voorbij. Een jaar waarin van alles is gebeurd. Van fijne en mooie momenten tot hele verdrietige dingen. Vele mooie, diepe gesprekken met lieve mensen, maar ook gesprekken die te oppervlakkig voelen, niet raken of boeien.
Overdenkingen die tot mooie inzichten leiden, handreikingen die soms wel, soms niet aangenomen worden.
Lichamelijke klachten die zich wederom herhaalden en ook daar weer mee om moeten gaan. Veel mensen ziek zien worden of zelfs heen moeten laten gaan. En helaas is voor velen het lijden/strijden nog niet gedaan. Maar ook daar zullen we weer dingen van leren, al zal nu nog niet altijd duidelijk zijn hoe of wat en waarom.

Vele mooie momenten waren er ook, onder andere bij het leren kennen van weer meer mooie, lieve mensen op mijn pad en de vele diepe gesprekken die we voerden. Daar kan ik zo van genieten en groeien, heerlijk.
Maar het mooiste zat m dit jaar toch in het geluk bij mijn kinderen en hun partners, die hun eigen woning konden betrekken. En die ik, als klap op de vuurpijl, bezoeken kon met mijn zojuist verkregen eigen auto! Echt het geweldigste moment van het jaar 🙂
Al is het van andere ‘echte’ uitjes helaas nog niet gekomen, vanwege òf de hitte of later de regen of mijn klachten. Maar ik voel mij na een dip van een paar weekjes weer steeds sterker, zowel fysiek als mentaal. Ik bereid van alles voor voor 2023, waarmee ik dan aan de slag wil gaan en jullie nog versteld zal laten staan.
Dus 2023, kom maar op en pas maar op, ik kom eraan!!!

Fijne kerstdagen en de beste wensen voor het Nieuwe Jaar allemaal!!

Veel liefs, Monique ❤️