CROWDFUNDING

Dit bericht is geplaatst namens het PGB-team, de zorgverleensters, van Monique.

Wij, als team, organiseren een crowdfund actie voor Monique om het mogelijk te maken dat zij zelfstandig in haar eigen huis kan blijven wonen. Monique is, ondanks haar ernstige beperking, te actief om zomaar uit haar vertrouwde omgeving gehaald te worden en misschien wel te moeten worden opgenomen in een instelling. Dit willen wij en ook zij, BESLIST NIET!!!

Steun daarom onze actie en kom op zondag 6 oktober om 14.00 uur naar Brasserie Brocante, Dorpstraat 1 te Ulestraten. Kun je dan niet, steun ons/haar dan via een donatie op:

NL32 SNSB 0773 23 79 92 t.n.v.
Hageman J.M.P.T. o.v.v. GIFT

DEEL DIT ZOVEEL MOGELIJK EN GEEF ZO GUL MOGELIJK!!!!!!!!!!!!

Haar verhaal in het kort:

Monique Hageman, 52 jaar en al 30 jaar bekend met MS. Woont sinds haar scheiding zelfstandig, maar kan haar woning niet aanhouden en moet dan naar een instelling. Dit moet voorkomen worden, omdat ze nog altijd actief is, ondanks haar ernstige beperkingen. Ze beheert haar eigen website, helpt mensen middels gesprekken, tips/adviezen via Vreije Mins, geeft lezingen en is ambassadeur van het Parkstad Limburg Theater. Kortom: zij hoort gewoon in de maatschappij en dus in haar eigen vertrouwde omgeving.

Bedankt namens het PGB-team en Monique ❤️❤️❤️