Doneeractie

.

.

DUBBEL….

Dit wordt een nieuwsbrief met een dubbele lading. Dubbel, omdat het aan de ene kant heel leuk en goed nieuws bevat en aan de andere kant moeilijk, omdat ik jullie om een gunst (hulp) ga vragen.
Het zit namelijk zo….
Vorig jaar heeft één van mijn zorgverleensters bij Stichting MEE Zuid-Limburg een aanvraag ingediend voor eigen rolstoelvervoer. Dat wil zeggen; een auto die volledig aangepast is en te besturen door één van de dames van mijn team, kinderen of vrienden.
Hiermee zou ik dan gemakkelijker een uitstapje kunnen maken op momenten dat mijn gezondheid het toelaat, het weer goed is en we klaar zijn met de verzorging. De spontaniteit in deze zou dan al voor een groot deel terugkeren in mijn leven. (Ben nu vanwege corona en de daarbij behorende maatregelen, al meer dan twee jaar niet meer weggeweest.)
Vlak voor corona was ik net begonnen met het geven van lezingen en ik vond dit zo geweldig om te doen en om mensen te inspireren, dat ik dit graag vaker zou willen doen. Een groot nadeel was/is, dat ik zo afhankelijk was/ben van het Omnibuzz vervoer, waardoor ik òf veel te vroeg of veel te laat aanwezig ben op mijn eigen lezing. Wat dus zéééér ongewenst is. En zo gaat dat ook na afloop. Of ze zijn er al en het is nog niet geheel afgelopen of ik sta nog drie kwartier buiten te wachten.
Met dit eigen vervoer kan ik ook veel gemakkelijker naar een afspraak bij een therapeut. Dit kan nu niet of doe ik maar zeer zelden om precies dezelfde reden. Men kan geen aankomsttijd garantie geven, waardoor ik vaak drie uur van huis ben voor een afspraak van drie kwartier of een uur :(((
Nu heeft Stg. MEE een aantal fondsen aangeschreven om een bijdrage te vragen in de aanschaf van een eigen auto. Deze aanschaf is helaas vanwege ombouwen en leeftijdsvereiste (niet ouder dan 4-5 jr in verband met onderhoud ) behoorlijk hoog, namelijk
±€ 30.000,-
Maar het goede nieuws is, dat de fondsen geraakt waren door mijn verhaal en gezamenlijk €16.500,- hebben bijgelegd. Omdat zij vonden dat ik zo nog mijn bijdrage aan de maatschappij zou kunnen leveren met mijn lezingen, als het busje er is.
Dit is natuurlijk al een geweldig bedrag maar het betekent ook, dat er nog een heel groot deel ontbreekt.
Dit bedrag moet ook echt aangevuld worden, wil de aanschaf überhaupt door kunnen gaan. Anders verdwijnt het geld weer terug naar de fondsen, die daarmee dan een ander zullen verblijden.
Mijn vraag aan jullie is dan ook datgene wat me zwaar valt maar ik toch doe, omdat het mijn leven zoveel meer zou verrijken.
Graag een bijdrage/donatie groot of klein op rekening:

JMPT Hageman inz doneeractie

NL32 SNSB 0773 2379 92

ovv. ‘VERVOER’

Aangezien het om een heel groot bedrag gaat, vraag ik jullie om mee te denken en/of organiseren, om zo op meerdere manieren het bedrag te kunnen aanvullen. Misschien door giften van vrienden, kennissen, collega’s en familie. Bekendheid via jullie social media kanalen en/of het organiseren van sponsoracties etc etc.
Ook lijkt het me gaaf om bij bedrijven, clubs, enz. een lezing te komen geven en dat dit dan vooraf gesponsord wordt.
Dus dan doneer je als groep/bedrijf/club als het ware vooraf voor een lezing, die ik dan achteraf kom geven. Lijkt me TOP!!
Ik hoop op zeer veel positieve reacties, ideeën en donaties en dat ik binnen afzienbare tijd met mijn eigen busje mag rond rijden.
Alvast heel, heel veel dank en veel liefs van mij.
Monique ❤️❤️❤️
PS Contact over ideeën, afspraak lezing etc graag via:
PS II Stortingen blijven voor mij anoniem.