Lezing I

Ja, het gaat gebeuren. Ik weet nog niet of ik het durf, maar ik ga het gewoon doen! Mijn eerste lezing staat vast op donderdag 16 januari 2020, om 19.30 uur in Brasserie Brocante, Dorpstraat 1 te Ulestraten.

Wat je kunt verwachten zal die eerste keer, ook voor mij een verrassing zijn. Ik bereid natuurlijk wel het een en ander voor, maar hoe zich dat ter plekke ontwikkelt moeten we samen maar afwachten. Dat ligt natuurlijk ook aan de respons uit de zaal en de interactie met de aanwezigen. Ik deel natuurlijk sws een groot deel van mijn levensverhaal, maar wil ook graag mijn kennis en opgedane ervaringen/levenswijsheden met jullie delen. Hiermee hoop ik dan, al is het maar één of twee personen, te inspireren, te motiveren en te laten zien dat het leven, ook mèt beperking, zeer de moeite waard is om geleefd te worden.

De toegang is gratis, maar een gift na afloop is zeer zeker welkom. Ik zie jullie graag op 16 januari 2020!!

Als je je nu alvast aanmeldt krijg je een week van tevoren nog even een reminder. Alvast bedankt en tot dan!

 

Deze bleef het meeste hangen na mijn eerste lezing gisteravond…

IK DURF T NIET, MAAR DOE T TÒCH!!

WAUW! Wat was het gaaf zeg, mijn eerste lezing!!

Meer mensen dan gehoopt luisterden gisteren aandachtig naar mijn verhaal. Duidelijk geraakt af en toe, maar ook geïnspireerd,  kreeg ik na afloop leuke reacties en tips. Met een fantastisch gevoel en een aardig gevulde ‘donatie-pot’ ging ik weer naar huis. Dit wil ik vaker voelen, delen en de mensen geven, zo tof!

Heb je de eerste keer gemist en wil je er de volgende keer wèl graag bij zijn.. NOTEER dan deze datum alvast:

DINSDAG 10-03-2020 19.30 UUR
UT ZAELKE IN BUNDE

Meld je aan via deze link https://msnatuurlijknatuurlijkms.nl/contact/op mijn website MSNatuurlijknatuurlijkms.nl

Met dank aan Veronique Mucha voor de hulp bij het bedienen van de beamer en #brasseriebrocante voor het beschikbaar stellen van de ruimte.

#lezing #multiplesclerosis #beperking #mijnverhaal #injekrachtstaan #lezingen #uitdaging #mrsmucha