Gekocht!!

De keuze is gemaakt. Al zoekende op het internet vond ik bij Welzorg Occasions een auto die precies was wat ik zocht. Merk, kleur, model, aantal personen etc. Al lag de prijs een beetje hoger, deze wilde ik toch graag nader laten bekijken door mijn vriend Lei, die werkzaam is in de autobranche. 

Na een enthousiaste proefrit en gesprek over de prijs, zijn we dichter bij het te besteden bedrag uitgekomen. En inmiddels is ook het verschil aangevuld door één van de fondsen en  de offerte getekend. 

Nu is het wachten op de fondsen, die het geld moeten gaan vrijmaken en storten op een tussenrekening, zodat de factuur voldaan kan worden en de auto geleverd kan worden. Dit kan soms nog wel twee weken duren, zei Mary-Lou, maar dat is het wachten natuurlijk meer dan waard. 

Nu is mijn vraag aan jullie:

‘Wie heeft er een idee voor een uitstapje dat ik beslist een keer zou moeten maken?’

Het mag/kan zowel een uitje in de natuur zijn, het bezoeken van een stad of dorp, of iets cultureels qua museum etc. Natuurlijk iets dat wel rolstoeltoegankelijk is en/of de paden goed begaanbaar zijn. 

Zelf heb ik natuurlijk wensen/ideeën genoeg, maar het lijkt me zo leuk om te lezen/horen wat jullie vinden dat ik echt een keer moet gaan zien. 

Bel, app of mail, ik hoor t graag. 

https://msnatuurlijknatuurlijkms.nl/contact/

Dank jullie wel!

Lieve groetjes, Monique ❤️

06 344 051 91