MinS Spinsels I

.
.
De aarde roert zich, net zoals vele mensen.
In de natuur is veel gaande. Van bosbranden tot overstromingen. Van orkanen tot hitte en droogte.
Moeder Aarde roert zich en dat is niet vreemd. Dat wij mensen al jaren de natuur, de aarde behoorlijk aan het vervuilen, verstoren zijn, wordt ons niet in dank afgenomen.
Niet alleen de plastic soup, de zware bestrijdingsmiddelen, de uitstoten van de fabrieken etc
maar ook zoals wij, als mens tegen het eea aankijken, wordt ons niet eerder duidelijk dan dat iets of iemand ons wakker schudt.
Velen nemen alles om zich heen gewoon voor lief, zien en waarderen niet eens hoe mooi de boom weer groeit en de bloem weer bloeit. En als onkruid de boel verstoort gaat Roundup eroverheen en wordt het uit de weg geruimd. Zich niet realiserend hoe heftig en slecht dat voor de natuur is.
De steeds heftigere schoonmaakmiddelen en wasproducten, ontstoppers etc. doen hier nog een schepje bovenop.
Na vele decennia van steeds meer vervuiling is het dan ook niet vreemd dat de aarde zichzelf gaat reinigen, middels deze vele regenval en overstromingen.
Ook voor wat ons, als mens betreft gebeurt er veel om ons tot nadenken aan te zetten. Dit laatste 1,5 jaar vooral op het gebied van ziekte en gezondheid. Ook wij worden wakker geschud. Althans, dat is de bedoeling… dat we ook aan het denken èn vooral voelen, gezet worden.
Volg je alleen de media en overheid of informeer je je ook op een andere manier om uit te zoeken hoe het zit met virussen in het algemeen. Hoe groot/klein het risico überhaupt is om ziek te worden, hoe je zorgt voor een goed werkend immuunsysteem. En vooral, hoe goed werken de v.cc.. überhaupt, zijn ze veilig, zijn ze goed getest, welke ingrediënten stop ik in mijn lijf, wat zijn de bijwerkingen (korte termijn/lange termijn). Want als het er eenmaal inzit kan het er niet meer uit.
Misschien volg je liever gewoon op, wat je gevraagd/gezegd wordt en denk je… dan ben ik er tenminste vanaf…. Maar helaas wordt in de landen om ons heen, steeds duidelijker dat dat niet zo is.
Ook met v.cc.. kun je nog steeds ziek worden en iemand besmetten. Het wordt steeds duidelijker dat je immuniteit bijna 7x groter is als je de ziekte doormaakt. Wat dus ideaal is voor mensen die niet tot de risicogroepen behoren.
Met v.cc.. kun je nog steeds niet zomaar reizen en de beloofde festivals voor de jongeren gaan ook niet door. In Israël wordt al steeds duidelijker dat de mensen die nu het meest ziek zijn, de dubbel gevaccineerden zijn. En daar tel je al als ongev.. als je de derde prik niet neemt. Dus bij prik hoeveel houdt dit op…. In de landen om ons heen wordt de medische discriminatie/apartheid steeds groter. Is dit wat we willen, is dit wat je wil… een toekomst waarbij onderscheid wordt gemaakt, niet tussen rijk/arm, blank/gekleurd, gelovig/ongelovig maar tussen gev.. of ongev.. oftewel ziek/niet ziek ??
Ik dacht dat we het over deze vorm van discriminatie jaren geleden al eens waren dat dit NOOIT MEER zou mogen gebeuren…
OF NIET SOMS???
Kijk eens diep in je hart en volg je gevoel, doe dàt voor je medemens maar ook en vooral voor jezelf
Liefs, Monique ❤️