Energetische therapie

Allles wat leeft bestaat uit energie.

Door pijnlijke en/of traumatische ervaringen kan de energiestroom geblokkeerd raken. Er ontstaan dan blokkades in je lijf waar de energie  niet of niet goed kan doorstromen. Door deze blokkades ontstaan er op verschillende plaatsen pijnlijke plekken en/of verzuring in je lijf. Als je ziek bent of ergens pijn voelt, leg je al automatisch je handen op die plek waar de meeste energie nodig is.

Zo werkt dat ook bij een energetisch therapeut. Zij voelen precies aan waar de blokkades in je lijf zitten en door hun handen, dus hun energie, erop te leggen gaat er weer meer doorstroming in je lijf ontstaan en worden de blokkades opgeheven. Dit alles gebeurt door middel van handoplegging en/of strijkende bewegingen. Vaak voel je dan ook de warmte, tintelingen/trillingen door je lijf stromen.

Vaak zijn zij ook paranormaal begaafd en kunnen je middels gesprekken helpen om dingen uit je verleden te bespreken/verwerken en je een kleine blik in de toekomst geven. Als je paranormaal bent betekent dat dat je meer kunt zien/horen/voelen dan andere mensen. (boven het normale) Voor mijn eerste paranormale ervaring ben ik via mijn fysiotherapeut terecht gekomen bij een hele fijne paragnost in Geleen.

Inmiddels ben ik via via in contact gekomen met energetisch centrum Leonardus in Valkenburg. Léon geeft mij zeer veel energie, waardoor ik me weer fris en helder voel in mijn hoofd en weer beter op de benen sta. Hij heeft al jaren een grote praktijk en werkt voor vele bekende mensen en sporters. Dit gecombineerd met een leuke brasserie gerund door zijn vrouw, waar je na afloop van een lekker kopje thee/cappuccino en van een heerlijke lunch of maaltijd kunt genieten.

Voor jezelf moet je gewoon  op zoek gaan naar een persoon die bij je past en waar je een goede klik mee hebt, dan werkt de energie en healing het beste.

Ik zou zeggen gewoon proberen, mij heeft het veel gebracht.

www.leonardus.nl