Parkstad Limburg Theaters

Kort voordat mijn artikel in de krant zou verschijnen ontving ik een mailtje van Parkstad Limburg Theaters, die op zoek waren naar ambassadeurs voor het nieuwe seizoen. Gelijk toen ik deze mail aan het lezen was dacht ik: ‘dit is iets voor mij’. Ik ga graag naar mooie voorstellingen in het theater, ik schrijf graag en ik kan zo aan mensen met een beperking laten zien dat deze uitjes heel goed mogelijk zijn en je leven kunnen verrijken.
Ik vul dan ook met veel enthousiasme het vragenformulier in en de motivatie waarom juist ik deze functie zou moeten vervullen. En ik voel eigenlijk gewoon dat dit gaat lukken en dat ik uitgekozen word.
Op dinsdag 19 maart verschijnt mijn artikel in de krant en op woensdag word ik ‘s middags gebeld door het theater met de mededeling dat ik één van de negen ambassadeurs ben, uitgekozen uit 300 inzendingen. Ik voel me heel warm en enthousiast worden. Geweldig, ik ben erbij!!

Een week later word ik in het theater verwacht voor een fotoshoot door topfotograaf Hugo Thomassen van oa Chapeau Magazine. Mijn begeleidster en ik worden heel leuk ontvangen door Ivette Plummen van het theater. Ik krijg eerst, door een professionele visagiste, een lichte, natuurlijke make-up en dan worden er een aantal foto’s gemaakt. Daarna wordt er nog een klein video-interview afgenomen.
Het was dus een hele professionele en geslaagde middag en fantastisch om mee te mogen maken.
Het resultaat is nu te zien op de website, de folders, de programmaboekjes van het theater en zelfs op banners door heel Zuid-Limburg.

Check de website https://www.plt.nl/ voor de verhalen van de ambassadeurs en zoek gelijk een leuke voorstelling uit. En vooral: volg mijn verhalen, vlogs en blogs op website, FB of Instagram over de voorstellingen. En laat je inspireren om ook iets leuks uit te zoeken en te boeken!!

Lees hier deel II                   Lees hier deel III

FB Monique Hageman of MSNatuurlijknatuurlijkms

Instagram hageman.monique

 

Klik op het logo om het account te bekijken