Michael Pilarczyk

Live op YouTube via de MasterMind uitzending van Michael Pilarczyk.

Op zondag 29 december 2019 ontving ik een mail van Michael Pilarczyk. Ik volg Michael al geruime tijd voor mijn meditaties en inspirerende podcasts via MisterMindset en de MeditationMomentsApp.

In de betreffende mail werd gevraagd of er iemand, live in de YouTube uitzending op 4 januari 2020, zijn/haar verhaal wilde delen over de gevolgde programma’s.
En ik dacht; ‘dat ga ik gewoon doen. Als ik op 16 januari mijn verhaal ga delen tijdens mijn eerste lezing, dan moet ik dit ook durven’. En ik schreef, dat het volgen van de podcasts en programma’s mij heel veel gebracht hadden. En tijdens het schrijven voelde ik al: ‘dit gaat gewoon lukken, ik word dan gebeld.’

Maar op 3 januari had ik nog niks gehoord, dus ik dacht; ‘toch verkeerd gevoeld’. En ik had er dus helemaal niet meer op gerekend, toen ik zaterdagavond na zessen een WhatsApp bericht kreeg van Michael. Hierin vroeg hij of ze ‘s avonds live in de uitzending zouden kunnen bellen. ‘Ja tuurlijk, lijkt me gaaf’ zei ik. ‘Maar ik krijg wel al gelijk de kriebels’. ‘Relax’, zegt Michael, tussen 21-22 uur ben je aan de beurt.

Om 20 uur begint de uitzending, waarbij als eerste een nieuwjaarswens voor alle luisteraars en de uitleg wat de bedoeling is van deze lange uitzending.
We krijgen een vraag voorgelegd over wat je in 2019 veel energie heeft gekost en waarvan je energie hebt gekregen. Hier wordt dan even over doorgesproken en daarna wordt de eerste persoon gebeld die zijn verhaal zal delen. Dit is een stel dat na hun faillissement stappen heeft gezet om alle schepen achter zich te verbranden en in Italië opnieuw is begonnen.
En dit besluit hebben durven nemen na het volgen van een aantal programma’s van Michael.
Daarna wordt contact opgenomen met Mathijs Vrieze, voormalig tv-kok, over wat hem het contact met Michael gebracht heeft.

Het draait die avond voornamelijk om, wie wil je zijn in 2020 en hoe kun je anders naar jezelf en de dingen om je heen gaan kijken, met behulp van de programma’s van Michael.

Uiteindelijk ben ik aan de beurt en de zenuwen gieren door mijn lijf als mijn naam genoemd wordt en mijn telefoon overgaat. Ik neem op en hoor de stem van Michael zeggen…

Wil je horen hoe dit verder gaat klik dan hier:

LIVE | MASTERMIND KICK-OFF 2020

 

En scroll dan door naar ongeveer
1 uur en 40 min. En hoor hoe ik niet alleen geïnterviewd ben, maar ook verrast met een fantastische uitnodiging. Michael en Cindy, bedankt!!

Wat was dit gaaf om te mogen delen en al die lieve reacties in de chat, maar ook nog na afloop via mail, messenger etc.

Weer een fantastische ervaring rijker. Michael en Cindy bedankt!