IJsjes en ijsbonbons van kokosmelk

IJSJES
.
.
ingrediënten:
– kokosmelk
– fruit naar keuze
– 70% puur chocolade
.
Vul de ijsjesvormpjes met stukjes fruit naar smaak. Bijvoorbeeld
mango, framboos, blauwe bes etc. Doe hier wat stukjes chocolade bij en vul alles aan met de kokosmelk. Roer het voorzichtig door elkaar, zodat het zich een beetje kan mengen en stop de stokjes erin. Invriezen, klaar en… smullen maar!!
.
IJSBONBONS
.
Dit gaat natuurlijk volgens hetzelfde principe als de ijsjes maar dan gemaakt in kleine ijsblokjesvormpjes. (niet tè groot, want dan passen ze niet in je mond hihi)
.
Wij maakten er bijvoorbeeld van framboos, stukjes witte chocolade en roze/witte muisjes, aangevuld met kokosmelk. Zo verrassend en wisselend van smaak tijdens het smelten, heerlijk!

Een totaal andere smaakervaring krijg je met deze van kokosmelk gemixed met gemengde notenpasta (bv bij de reformwinkel), stukjes 70% puur chocolade en bovenop een plakje banaan. Zo smeuïg, heerlijk!!
.
Genieten en verkoelen tegelijk tijdens de warme dagen.